esmaspäev, 15. september 2008

Targad raamatud ja naise tarkus

Eile alustasin huvitava psühholoogiaraamatuga 
Täna last lasteaeda viies mõtlesin kuiväga tore oleks olla teadlane ja alustada iga hommikut kibelusega tegelda oma poolelioleva teadusprobleemiga, siis see avastada ja nautida tulemust koos teiste kaasautoritega.
Üritasin siis viieaastasele lapsele targalt nõu anda, et ta koolis kohe õigete asjadega tegelema hakkaks- no nendega, mis elu lõpuni köidavad. Tüdruk vaatas mind aruka näoga ja ütles- ära üldse mõtle kurbi mõtteid.
Ja tõsi ta on- mille muuga ma veel saaks tegelda. Kätega loodav on mind köitnud varasest east. Kodust kaugemaid ringe ei luba teha süda- lapsed ja kodu on väärtuste pingereas väga eespool.
Niisiis ongi, et üritan olla omaeda parima elukorralduse avastaja ja kuulata enda sisehäält, mis ongi mu leiutiste saatemeeskond.

Nüüd aga teen Mariannet ja räägin enda internetiavastustest selles valguses, et põnev on leida naiskunstnikke, kes laste ja kodu kõrvalt ikka enda alaga heal tasemel tegelevad. Kristy Campion on selline. Tema kunstnikuna: http://www.kirstycampiondesigns.com/ Ja samas leiab ka tema blogi.

P.S. Ma ei tea tegelikult blogides viitamise reegleid- kas peaks ka viidatavat informeerima, kui temast räägin? Ehk tegijamad juhendavad, kui vaja.
Veel P.S. Tore nukunäitus on samuti nähtaval- Mixed Nuts.

Sildid: ,

1 kommentaari:

Blogger ritsik ütles ...

Vähe on neid, kes juba algklassides oma tõelise kutsumuse leiavad. Mina vihkasin käsitööd kogu kooliaja (mitte, et see minu kutsumus oleks aga praegu oluline tegevus ikkagi) :)

17. september 2008, kell 11:37:00 GMT +2  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht